Basketball Star gokkast

Er zijn online vele gokkasten te vinden, deze kennen ook allemaal een uniek thema. De Basketball Star gokkast richt zich overduidelijk op de gelijknamige sport. Het spel zal gespeeld worden in een stadion, waar de supporters klaar zitten om verwend te worden. Dit zorgt niet alleen voor een fijne speelsfeer, maar ook voor de nodige aanmoedigingen. De Basketball Star gokkast kan gratis worden gespeeld in de meeste online casino’s.

Hoe werkt de Basketball Star gokkast?

Het Basketball Star slot beschikt over 5 rollen en 3 rijen, een opzet die wel vaker voorkomt. Meespelen kan al vanaf 50 cent per draai, maar er kan ook tot 50 euro worden ingezet bij elke spin. Natuurlijk kan je de inzet zelf bepalen, hiervoor hoef je alleen maar enkele instelling te veranderen. Winlijnen zijn er niet echt, maar wel 243 manieren om een geldprijs in de wacht te slepen. Het uitkeringspercentage is 96,52% en er is een gemiddelde variantie.

Handige features

Een prijs winnen is makkelijker dan je denkt, want de Basketball Star gokkast beschikt ook over de nodige features. Zo komen er Stacked Wild symbolen op de rollen voorbij, maar ook Cascading Reels en zelfs vermenigvuldigers. Vooral dat laatste is interessant, want dan worden de geldprijzen meerdere keren uitbetaald.

Winnen met gratis spins

Winnen kan ook met behulp van de gratis spins! Deze kan je krijgen wanneer de Scatter symbolen op zijn minst drie keer op de speelrollen komen te staan. Je kan tot 25 gratis spins per keer winnen, maar je krijgt ook nog een geldprijs cadeau die kan oplopen tot 250 keer de inzet van de draai.

Onze mening

De gokkasten met een sportthema doen het altijd goed en ook de Basketball Star is een aanrader. Je kan prachtige prijzen winnen en ook de gratis spins zullen hierbij een handje helpen.